Vacancies

 • Vacature: Controleur/Surveyor

  Controleur/Surveyor gezocht!

  Read more
 • Operationeel medewerker/Planner

  Wie zijn wij?

  Ssp - a Smithers company is gespecialiseerd in het inspecteren en bemonsteren van vaste brandstoffen, ferro-legeringen, mineralen en metalen. Of het nu gaat om het nemen van monsters volgens internationale normen, het toezicht houden op het laden/lossen van goederen of het assisteren bij temperatuurbeheersing op voorraden, onze werkzaamheden worden wereldwijd 24/7 uitgevoerd. Onder andere in de havens en op de terminals van Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen, Antwerpen, Dordrecht en Moerdijk zijn wij dagelijks te vinden.

  In 2013 hebben wij een zelfstandig en onafhankelijk laboratorium opgericht onder de naam Ssp Analytical Services B.V. 

  Zowel Ssp als Ssp Analytical Services B.V. bevinden zich samen onder één dak in Heinenoord. In het laboratorium worden analytisch chemische analyses verricht op het gebied van vaste (bio) brandstoffen, cokes, Fe legeringen, concentraten en mineralen in opdracht van onze klanten.

  In 2021 namen wij een grote stap in onze verdere ontwikkeling en zijn wij onderdeel geworden van Smithers. Smithers is een wereldwijde leverancier van test-, advies-, informatie- en compliancediensten. Samen met Smithers zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet. Wij blijven werken aan verdere groei en professionalisering van onze organisatie, waarbij iedereen binnen Ssp baat heeft.

  Read more
 • HR medewerk(st)er (24 - 40 uur/week)

  Zoek jij een dynamische HR functie in een groeiende organisatie?

  Ben jij iemand die snel schakelt en graag dagelijks operationeel bezig?

  Mooi, dan is dit de baan voor jou!

  Read more