Vacancies

 • Vacature: Controleur/Surveyor

  Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar een Surveyor/Controleur.

  Een open sollicitatie is altijd welkom.

  Read more
 • Senior Medewerker Operations

  Ssp - a Smithers company is gespecialiseerd in het inspecteren en bemonsteren van vaste brandstoffen, ferro-legeringen, mineralen en metalen.Of het nu gaat om het nemen van monsters volgens internationale normen, het toezicht houden op het laden/lossen van goederen of het assisteren bij temperatuurbeheersing op voorraden, onze werkzaamheden worden wereldwijd 24/7 uitgevoerd.Onder andere in de havens en op de terminals van Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen, Antwerpen, Dordrecht en Moerdijk zijn wij dagelijks te vinden. 

  Read more
 • Co√∂rdinator werkplaats/preparatie (locatie EMO, Maasvlakte)

  Ssp - a Smithers company is gespecialiseerd in het inspecteren en bemonsteren van vaste brandstoffen, ferro-legeringen, mineralen en metalen.

  Of het nu gaat om het nemen van monsters volgens internationale normen, het toezicht houden op het laden/lossen van goederen of het assisteren bij temperatuurbeheersing op voorraden, onze werkzaamheden worden wereldwijd 24/7 uitgevoerd.

  Onder andere in de havens en op de terminals van Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen, Antwerpen, Dordrecht en Moerdijk zijn wij dagelijks te vinden. 

  Voor deze functie betreft de werklocatie: EMO, Maasvlakte

  Read more