Adviseur Watermanagement

Datum gepubliceerd: 20-03-2019

Wij zijn op zoek naar een Adviseur Watermanagement voor een nieuwe activiteit binnen onze organisatie.  


Dit word je nieuwe functie:

  • Opzetten, onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand
  • Adviseren van klanten op het gebied van water conform de huidige wetgeving
  • Uitvoeren van risicoanalyses, opstellen van beheersplannen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Legionellabeheersing en algemene hygiëne van het drinkwater
  • Begeleiden en adviseren van opdrachtgevers voor wat betreft waterveiligheid
  • Uitvoeren van audits

Wie ben jij?

Je begrijpt de behoeften van de klant, je durft potentiële klanten te benaderen, je denkt en handelt klantgericht. Je hebt een duidelijke manier van communiceren en je beschikt over een hands on mentaliteit. Je bent resultaatgericht en je hebt een technische opleiding gevolgd op MBO/HBO niveau. Naast kennis van MS Office beschik je over gedegen kennis van de normen NEN1006 en BRL6010. Tot slot heb je minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van (drink)watersystemen.  

Wat bieden wij?  

Wij bieden jou de kans om bij te dragen aan je eigen succes binnen een groeiende, informele omgeving met ruimte voor initiatief. Wij bieden een passend salaris op basis van ervaring en opleiding, een dertiende maand, deelname pensioenregeling, 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een auto van de zaak. Een bedrijfsprestatie-gerelateerde beloning in de vorm van een bonus behoort tot de mogelijkheden.  

Apply for the position of 'Adviseur Watermanagement'